Göcsej-Hegyhát LEADER egyesület

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa.
Honlap Észak-Nyugat Zala Térsége Vállalkozói szféra Geszta-Stúdió Bt.

Geszta-Stúdió Bt.

Nyomtatás

A cég 1995-ben alakult családi vállalkozásként Geoline-95 Bt. néven, majd az évek során a profil letisztult és 1998-ban felvettéka a Geszta-Studió Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. nevet. A vállalkozás tevékenysége szinte teljesen felöleli a közműfelmérési, földmérési és térképészeti ágazatot. Kiemelt szerepet szánnak az új technológiák alkalmazásának. A mérési adatok gyűjtése és feldolgozása során zárt technológiás eljárást alkalmaznak, mely egyrészt a minőségbiztosítás, másrészt a korszerű digitális térképek készítése szempontjából bír nagy jelentőséggel. A feldolgozás során alkalmazott korszerű mérőeszköz és szoftverek segítségével akár közvetlenül a terepen mért adatokból, akár a meglévő térképek szkennelésével és digitalizálásával közvetlenül térinformatikai feldolgozásra alkalmas térképeket állítanak elő.

Szolgáltatási területek:
     - megadott pontok koordinátáinak gyors meghatározása
     - földhivatali munkák (épületek kitűzése, épület feltüntetés, bontási vázrajz; telekegyesítés, telekosztás, telekhatárok rendezése)
     - közmű / egyéb (beruházások kivitelezési munkálatainak teljes geodéziai lebonyolítása, területszintezés, temető-kataszter...)

Web: www.geszta.hu