Göcsej-Hegyhát LEADER egyesület

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa.
Honlap Felhívás Hazajáró hétvége rendezésére

Felhívás Hazajáró hétvége rendezésére

Nyomtatás

Az ÚMVP Irányító Hatóság a Magyar Turizmus Zrt-vel és a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségével együttműködve szervezi meg a Hazajáró Hétvégét 2009. június 12-14. között, amely jellegében hasonlít az MT Rt. "Torkos Csütörtök" néven ismert kezdeményezéséhez, illetve visszamutat a LEADER Központ 2007. szeptemberi akciójára. 

Cél a falusi, vidéki turizmus és a magyar termékek középpontba állítása, illetve a térségek minél több szálláshellyel, programmal, szolgáltatással történő megjelentetése, hogy ezek komplex csomaggá összeállva minél teljesebben képezzék le az adott LEADER-térség turisztikai kínálatát. 

A regisztrált vidéki szálláshelyadóknak és a legszélesebben értelemben vett turisztikai szolgáltatóknak (helyi termékek, borospincék, csárdák, kézművesfoglalkozások, gyerekprogramok, túraútvonalak, helytörténeti gyűjtemények...) legalább 20% kedvezménnyel kell kínálniuk szolgáltatásaikat az akciós hosszú hétvégén (a kedvezmény felső küszöbe nincs meghatározva).

A lehetőség azért is vonzó lehet a térségi szolgáltatók számára, mert az ÚMVP IH és partnerei májustól nagyszabású kommunikációs kampánnyal segítik az eseményt. 

Ehhez nem kell mást tenni, mint érdeklődését jelezni számunkra, így folyamatos információt tudunk szolgáltatni a program aktuális teendőiről. A programhoz való csatlakozás feltétele még egy regisztráció, amit az interneten, az elkövetkező egy-két hétben megújuló www.hazajaro.hu oldalon keresztül lehet majd megtenni (tehát fontos: a honlap a jelenleg láthatóhoz képest jelentősen változni fog).  A regisztrálónak egyebek mellett meg kell adnia alapadatait, a szálláshely vagy szolgáltatás(ok) típusait, magáról pedig rövid leírást és képet tölthet fel. A regisztrációra egészen a program kezdőidőpontjáig lesz lehetőség.

Esetleges kérdéseivel felkeresheti az akciócsoport munkaszervezetének munkatársait (lásd: www.gocsej-hegyhat.hu/elerhetseg), illetve a Helyi Vidékfejlesztési Iroda munkatársát is. A HVI-s munkatárs (Matyasovszky Margit) elérhetőségei: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 06-94-370-981.